Dit heerlijke recept voor gevulde aardappels dat vooral kinderen aanspreekt. Vanaf een jaar of 6 zijn ze oud (en krachtig) genoeg om het zelf te kunnen. Met wat aanpassing vinden volwassenen dit ook lekker. Gebruik je fantasie.
Gevulde aardappel

Een heerlijk recept dat vooral kinderen aanspreekt.
5 van 4 stemmen
Prep Time 10 minutes mins
Cook Time 20 minutes mins
Total Time 30 minutes mins
Course Bijgerecht, Tussendoortje
Cuisine Nederlands
Servings 1 persoon
Calorieën 186 kcal
Equipment
- BBQ
Ingredients
- 1 ei per persoon
- 1 aardappel per persoon
- velletje aluminiumfolie
Versiering
- bacon
- geraspte kaas
- ui
- tomaat
- rozemarijn
- champignons
- zout/peper
Instructions
- Snijd het dakje van de aardappel en bewaar dit voor straks.
- Hol de aardappel voorzichtig uit met een lepel, let op dat hij niet lek gaat.
- Breek het ei en vul hier de aardappel mee. De aardappel wordt dus de nieuwe schil van het ei.
- Doe het bewaarde topje van de aardappel er op.
- Wikkel de aardappel met ei in het aluminiumfolie.
- Bak dit in het vuur of op de BBQ.
- Ruim ondertussen de gebruikte spullen weer op.
Nutrition
Serving: 100gramCalorieën: 186kcalKoolhydraten: 27gProteïne: 11gVet: 4gNatrium: 84mgKalium: 940mgVezels: 5gSuiker: 1gVitamine C: 24mgIJzer: 8mg
Keyword Vegetarisch
Tried this recipe?Laat weten hoe het was!