fbpx

Online Outdoor Cooking Workshop

Leuk voor jong & oud

Een geweldig leuke belevenis voor jong en oud in je eigen tuin. Dat is wat ik je probeer te bieden met mijn ‘Online Outdoor Cooking Workshop‘. Iedereen kan mee doen. Ervaring is niet nodig. Speciale spullenen om buiten te koken zijn handig maar niet noodzakelijk. Ook met gewone ‘binnen kookspullen’ kun je buiten koken.

Hoe werkt het?

  1. Je meld je aan op deze pagina en krijgt de eerste instructies per e-mail.
  2. Woensdag voor aanvang krijg je de boodschappen lijst en recepten.
  3. Zaterdag 15:00 gaan we samen aan de kook, via een livestream op youtube geef ik je alle instructies, in de chat kun je vragen stellen.

Wat kost het?

Het kost niets, wel ‘verkoop’ ik virtuele koffie, met andere woorden ik vraag een vrijwillige bijdrage.

Bij slecht weer?

‘Vals-spelen’ mag, je kunt desnoods alles binnen doen. Maar … buiten in de kou is buiten koken een super belevenis, de stoomwolken als je een pan open doet, de gloeiende kooltjes in het donker, voor mij is buiten koken ook in de winter echt top!

Een actie foto gemaakt in mijn achtertuin met daarop de live outdoor cooking workshop set. Vera die de regie doet, mijn vrouw die de camera doet. en ik sta te presenteren.
Een actie foto tijdens de eerste Online Outdoor Cooking Workshop.

Ik heb niet alle spullen?

Ook hier mag je ‘vals spelen’, echt iedereen kan en mag mee doen, ook als je geen speciale spullen hebt.

Leuk voor jong en oud!

Meedoen, meld je aan!

[newsletter_signup_form id=1]

Na aanmelden krijg je per e-mail alle instructies.

Volgende workshops

  • Zaterdag 16 januari
  • Zaterdag 13 februari
  • Zaterdag 13 maart

De genoemde datum’s zijn onder voorbehoud. De woensdag voor de workshop verspreid ik de mail met de boodschappenlijst en de recepten.

Computer in de schuur, een prima oplossing om de stream te volgen.
06-10330087