fbpx

Recencies

Heb je met me gekookt? Doe me een lol en schrijf een recensie. Je maakt me het meest blij als je niet alleen een paar sterren geeft maar ook beschrijft waarom ik ze verdien.

Heb je nog niet me me gekookt? Overtuig je zelf en reserveer vrijblijvend.

Afgelopen zondag met 20 man/vrouw van de personeelsvereniging een outdoor cooking event van de kampvuurkok bijgewoond.
Een heel leuke dag met een enthousiaste buitenkok.
Veel geleerd, niet alleen recepten, maar ook technieken en hoe mijn gietijzeren pan te onderhouden en te gebruiken.
Het was een belevenis die ik iedereen kan aanraden
Een geweldige middag en avond met de kampvuurkok. Relaxed met elkaar koken en eten. De kampvuurkok is heel gepassioneerd en neemt overal de tijd voor. Onwijs leuk om met elkaar te doen!
De kinderen op onze BSO hebben een onwijs leuke dag gehad. Broodjes bakken, popcorn dat uit de pan springt en in de tussentijd een liedje op de gitaar. Echt een aanrader voor kinderen van alle leeftijden!
Vrijdag hebben wij een fantastisch uitje gehad bij: In de houtzagerij te Hardinxveld met de kampvuurkok. Na 3 super leuke workshops hebben we met een grote groep heerlijk gekookt op kampvuur. Wat was het gezellig en leuk om te doen. Onze vrijwilligers hebben genoten! Arriën en Esther enorm bedankt voor de fantastische middag/avond. Hier praten we nog lang over na!! Bedankt namens de vrijwilligers en het team van Hospice Gorinchem
Heerlijk gegeten! Ook lekkere vegetarische gerechten. Mooi om de passie te zien van de @Kampvuurkok. Hij zette ook iedereen goed aan het werk, dan smaakt het eigenlijk allemaal nog beter. Met als klap op de vuurpijl: het ijs dat werd gemaakt met de brandblusser. Het was een gezellige, smakelijke en indrukwekkende avond.
weer een geweldige workshop gehad voor de kinderen van de BSO. Het is allemaal super verzorgd en de kinderen smullen ervan. Daarnaast is het ook nog eens super gezellig echt een feestje als de Kampvuur kok langs komt!
Leuke ervaring en lekker gegeten.
Fantastische ervaringen in een zeer ongedwongen sfeer.
Geweldig uitleg bij de recepten.
Online zijn workshops bijgewoond tijdens de corona en geen moment spijt gehad.
Gelijk ook de offline cursus geboekt en kan niet wachten tot dat begint.

Groet jelke en ingeborg
Wat een passie!!
Waar bij mij de stress er al in schiet als ik op een gewoon fornuis voor twee personen een drie gangen maal wil maken, kwam hier moeiteloos een vier gangen maal voor 23 personen gezamelijk gekookt boven vuur en kolen uit. En de gerechten waren zo vers en bourgondisch en mooi en gevarieerd.
We hebben echt genoten, heerlijke avond.
Als extra activiteit hebben we voor het koken geregeld via de Kampvuurkok een mooie wildplukwandeling gemaakt, aanrader!
Superorgineel familie feestje gehad met lekker eten 🥘
Leuke en practische workshops konline tijdens coronal
Lekkere recepten met ‘normale’ ingrediënten. Ook steeds een vegetarisch alternatief
live outdoor cooking👍🔥☀️😊
De afgelopen weken tijdens het coronatijdperk heb ik samen met ons gezin heerlijk gekookt aan de hand van de recepten en de stream van de kampvuurkok. Allerlei recepten en technieken kwamen voorbij. Heerlijk om samen buiten bezig te zijn en na afloop heerlijk samen te eten. Helaas waren de kids niet gecharmeerd van de kip West Malle, maar wij gelukkug wel. De overige keren aten ze het erg graag. Wij zijn bijna klaar voor zaterdag!
Heerlijk enthousiaste persoon. Hele goede tips. Veel van geleerd. Warm aanbevolen
super leuke online workshops in deze corona tijd..heerlijke recepten en de kampvuur kok verteld alles zo enthousiast dat je bijna niet kan wachten op de volgende online workshop. Hopelijk volgend jaar live bij de HIT
leuke manier van koken en super goed uitgelegd
Geweldige recepten en enthousiaste kundige begeleiding. Zelfs online!
Heerlijk koken, enthousiasme straalt er vanaf. Geweldig om mee te doen met zijn online workshop, en het eten smaakte enorm goed!
leuke vent, lekkere gerechten. gewoon helemaal top!!
28 maart meegedaan met de eerste Online Outdoor Cooking Workshop van de Kampvuurkok en we (Ik, Corien Van Blijderveen-van Hartskamp en onze fb-loze kinderen) hebben, net zoals altijd van zijn real life workshops, weer erg genoten! Die SCHAPENSCHIJT MET SCHEERSCHUIM was helemaal om je vingers bij op te eten!!!
Super leuk die kampvuurkok! Enorm enthousiaste, behulpzame, humoristische man die zeker weten weet hoe hij moet koken, en dat enthousiasme ook over weet te dragen!
Zijn kennis, zijn bevlogenheid en zijn enthousiasme zijn geweldig!
Live outdoor cooking 👍🔥🥘.
de kampvuurkok is een scout in hart en nieren
ontzettend leuk en leerzaam, heerlijk eten en een toffe gastheer 😀
Geweldige gast, die Arrien.
En laat je niks wijs maken, we zijn GEEN concurrenten, wel vakgenoten en vrienden 👌
Het avondgedeelte van ons teamuitje was super met Arriën! De bijzondere manier van koken, de toegankelijke en lekkere gerechten en de duidelijke uitleg maakte het een bijzondere avond!
Super leuk, sfeervol en lekker!
Vandaag hadden we op de BSO de kampvuurkok op bezoek. Wat een geweldige dag hebben we gehad!

Hout hakken, vuur maken, popcorn maken en heerlijk pizza brood en breekbrood waar we van gesmuld hebben. Het maiskolf lied heeft nog lang nagegalmd op het plein.

Arrien nogmaals bedankt voor de geweldige dag die we hebben gehad en hopelijk tot ziens

Wat ons betreft is de kampvuurkok echt een aanrader voor iedereen!
We hebben vandaag genoten met alle kids van de bso!!! Echt een aanrader!!!
Leerzaam leuk gezellig !!!
Genoeg! een top ervaring.
Heel leuk, relaxed èn lekker.
Voor kinderen en volwassenen!
Wat een geweldig bedrijfsuitje hebben we gehad met Arriën. Alles was goed verzorgd, het eten was heerlijk en het is gewoon een leuke vent om zo’n activiteit mee te doen. Aanrader!
Afgelopen maandagavond hebben wij onwijs genoten van de Kampvuurkok tijdens ons teamuitje. Arrien heeft onwijs veel passie voor zijn werk, veel liefde voor eten en gezelligheid. Samen hebben we een geweldige avond gehad. Heerlijk koken boven het kampvuur op een fantastsiche plek in de natuur. Het eindresultaat wat TE GEK smaakte maakte de hele avond compleet. Wij raden het iedereen aan!! Arrien; tot ziens! Ons ga je nog wel eens vaker ontmoeten:)
goede uitleg op elk niveau en lekker eten…
Fantastische ervaring! Veel geleerd, me vaak verwonderd, leuk samengewerkt en: heerlijk gegeten!
Wat een hele leuke manier om even op een hele andere manier bezig te zijn met elkaar. Echt genoten👍
Superleuke dag gehad met collega’s, en eerder al eens met onze gemeente, heel relaxt en heerlijk eten, goede uitleg. Aangestoken met het buiten-kook-virus!
Geweldige avond gehad gisteren,netjes geregeld,bij ons teamuitje van dac Gorcum.
Een super leuk teamuitje gehad. Heerlijk samen buiten koken en lekker gegeten. Bedankt kampvuurkok!
Kampvuurkok (ook wel Arrien) in één woord: fenomenaal! Hij heeft op mijn bruiloft een hele dag gestaan met heerlijk eten (en fantastische geuren), een reuze gezellig humeur en sfeermakende decoratie. De gasten praten nog steeds na over hoe heerlijk het eten is wat hij heeft gemaakt, en de waardevolle toevoeging die hij was op onze mooie dag. Bedankt! 🙂
Met Bso kids een bezoek gebracht aan de kampvuurkok, echt een aanrader!!!
Een zeer leuke belevenis voor kinderen. Zelf koken & bakken en het geheel word afgemaakt met spelletjes en liedjes onder gitaarbegeleiding. Er zijn vele mogelijkheden, deze kampvuurkok is erg veelzijdig dus aarzel niet, gewoon doen!
Een fantastische outdoor cooking middag gehad. Gezellig met de familie gekookt en heerlijk gegeten. Super leuk om dit met de familie te doen, iedereen was enthousiast. Weer TOP geregeld Arrien. Nogmaals dank hiervoor !!! Fam.Vlooswijk
Opnieuw mochten we met groep 8 van de Anne de Vriesschool in Sliedrecht het hele kamp genieten van de kookkunsten en gezelligheid van de kampvuurkok. Het was weer top!! Bedankt!
Wat had Mara een TOPfeestje, bedankt voor alles.
Overal was aan gedacht en je hebt een hele leuke natuurlijke manier om met kinderen om te gaan, echt een talent.
Ze hebben het hier thuis nog steeds over hoog meel of laag meel en proberen thuis ook hoog of laag water in te schenken 🙂 en dat popcorn-lied vergeten ze nooit meer 🙂
Aan te bevelen bij iedereen deze kampvuurkok!!!
Op KBs De Heeswijk in Montfoort was een vd workshops in de feestweek de “Kampvuurkok.” Niet alleen een lekker en gezamenlijk maal voorbereiden, maar ook een vurig spektakel, muziek, plezier maar vooral gezelligheid en blije gezichten!

5 Michelin sterren… dik verdiend!
Afgelopen weekend heb ik een fantastische HIT gehad met de kampvuurkok. We hebben onder zijn leiding super lekkere dingen gemaakt (in de dutch oven) zoals verschillende broden, taarten en verse zalm. Ook hebben we een kijkje kunnen nemen bij de kinderworkshop, wat hij echt ontzettend leuk doet. Dus zeker een aanrader voor groepen kinderen! Arriën, ik heb genoten van jouw kennis en daarbij ben je een fantastisch mens! Dankjewel �
Vandaag mochten we op BSO De Wilde Poema van Kinderopvang de Bilt de kampvuurkok verwelkomen. Wat een fantastische dag hebben we gehad! Van net 4-jarige kleuters tot 13-jarige pre-pubers…alle kids hebben genoten van het klaarmaken, koken en natuurlijk het opeten!

Voor iedere leeftijdsgroep was er een activiteit. Bananenloempia’s maken, applecrumble, glutenvrij brood en glutenvrij pannenkoekjes en echte pizza-taart…en dat alles volgens ons voedingsbeleid én rekening houdend met alle allergieën! �

Arrien is heel flexibel en voelt goed aan wat de behoefte van de groep is en sluit daar snel en goed op aan! Grappige liedjes, hout hakken, vuur maken zonder vuur…ook tijdens de ‘wachtmomentjes’ hebben de kinderen zich prima vermaakt.

Wat ons betreft is de kampvuurkok echt een aanrader voor iedere BSO! En eigenlijk gewoon voor iedereen!

Nogmaals bedankt voor deze topdag!

Groetjes namens de pedagogisch medewerkers en kinderen van BSO de Wilde Poema
Een paar dagen voor het event belde ik Ariën op met de vraag of hij ons kon helpen met een uitdagende opdracht. Hierop werd meteen enthousiast gereageerd en dat we met een Engelse groep waren was geen probleem. Vervolgens op de dag zelf kwam hij met een kar onze locatie oprijden. Er werd snel alles klaar gezet en voor dat je het weet brand er al een mooie vuurtje.

Ja dit gaat wel goed komen, de 25 jongeren +/- 17 jr. zijn aan de hand van recepten hun feestmaal aan het klaar maken. En dat bestond uit zalm, biefstuk, salade, bananen loempia’s, apple crumble en nog veel meer lekkers. Met aan het einde een het laten ontploffen van frisdrank flessen en ijs gemaakt van droogijs. Een waar spektakel.

Echter, het geen wat mij het meest tevreden stelde was dat hij goed mee denkt. Als klant gaf ik aan wat de doelgroep was, de verwachte sfeer en de gevraagde ervaring. Hierop vroeg hij of hij evt. dingen mocht toevoegen zoals de bananen loempia’s, het maken van ijs en een ander soort salade.

Heel erg bedankt voor de goed en volledige service,
Jeroen
Ik hoef een week niet meer te eten, denk ik, zo vol zit ik! Het was te leuk op het Naaldenveld! Dank je wel!
We vragen Ariën al enkele jaren op rij voor verschillende grote en kleine Bushcraftweekends in Vlaanderen. Hij geeft dan verschillende workshops. Telkens worden deze door de deelnemers zeer gesmaakt! Van kinderen tot volwassenen. Naast lekker koken en eten hoort er altijd heel veel sfeer en gezelligheid bij.
Wij hebben gisteren een fantastische outdoorcooking middag gehad. Het eten was echt super lekker, alles zag er prachtig uit maar vooral het enthousiasme en de relaxedheid van Arriën heeft de dag tot een topdag gemaakt! Tnx namens ons hele team!
Gisteren kennis gemaakt met de kampvuur kok.
Het was bij ons buurt feest.
Geweldig ons de kampvuur kok in te huren
Goeie ervaring voor volwassenen maar zeker ook voor de kinderen.
Nog bedankt voor deze geweldige ervaring .
Super gezellige & lekkere (voor mij) verrassing! Met de hele familie koken en eten is een top alternatief voor elke gelegenheid eigenlijk. Goed georganiseerd, heel duidelijk en gelukkig kan Arrien veel tegelijkertijd om alle minder geoefende keukenwondertjes uit de brand te helpen �
De zalm aan de stok & het zelfgemaakte ijs zijn zeker echte showpaardjes! Super lekker gegeten en hele leuke foto’s �
Afgelopen zondag heb je een zeer geslaagde pizza party verzorgd met een heerlijke Apple Crumble toe! Perfect voor teambuilding en een informeel samenzijn voor alle leeftijden.

Mensen, kan dit iedereen aanraden. Met Arriën zijn er korte lijnen en je krijgt altijd snel een mailtje, appje of belletje. Denkt met je mee zodat het precies past bij jouw wensen en in ons geval de deelnemers en accommodatie. Echt top!

Namens team deelnemers van de Rainbow Scouting dankjewel!!
Donderdag 8 juni jl. had de OR met de raad van bestuur van ASVZ een afscheidsetentje van OR-leden. In de mooie omgeving van de Notenhoeve in Ottoland werden we verwelkomt door de kampvuurkok Arriën en z’n hulpje Sander met koffie, thee en een heerlijke brownie.
Na het nodige voorbereidende snijwerk gingen we onze minipizza’s bereiden. Iedereen kon z’n eigen voorkeurspizza samenstellen. Daarnaast waren er nog lekkere salades. Voor het nagerecht hadden we zelf al bananenloempia’s gemaakt en als klap op de vuurpijl zijn we ijs gaan maken met een CO2 blusser, heel spectaculair en lekker!
Het was fantastisch om zo in samenwerking met elkaar bezig te zijn.
Dank je wel Arriën en Sander.
OR ASVZ
Op zondag 21 mei heeft Arriën een geweldige bijdrage geleverd aan Let’s Go Outdoor, een gratis toegankelijk outdoorevenement. Arriën was hierbij aanwezig om bezoekers kennis te laten maken met outdoor cooking. Niet als demonstratie maar door de bezoekers zelf aan het werk te zetten. Ook konden bezoekers bij Arriën terecht met al hun vragen. Zeer geslaagd, geheel naar wens en Arriën bood hiermee een meerwaarde voor Let’s Go Outdoor.
Afgelopen vrijdag ons proefkamp met de welpen gehad. Samen met jou een super pizza-party gehad. Arriën ze hebben er van genoten . En de ouders en wij ook. Het was geweldig. Nogmaals bedankt.
Afgelopen zaterdag een geweldig feestje gehad met vrienden en familie, tot in de puntjes verzorgd door de kampvuurkok. Het concept bleek precies aan te sluiten bij wat we voor ogen hadden. In de voorbereiding al een prima afstemming, en tijdens het feest volledige inzet van hem om het te laten slagen met speciale aandacht voor de kinderen Arrien, super bedankt, het was geweldig. Tot ziens! Familie van der Veer
Gisteren heeft Arriën een fantastische sessie geleid voor Businessclub Meppel. Op het terrein van Scouting Meppel heeft hij op een professionele en ontzettend gezellige manier een geweldige bijeenkomst neergezet.

Niet alleen was het eten echt heerlijk maar zijn persoonlijkheid zorgt direct voor een leuke sfeer waardoor iedereen zin kreeg om buiten aan de slag te gaan met de verse ingrediënten.

Ik beveel de Kampvuurkok zonder twijfel aan bij iedereen die lekker buiten bezig wil zijn met heerlijk eten en volop gezelligheid!
Eigenlijk kon Arriën afgelopen zaterdag niet i.v.m. zijn werk. Maar omdat het voor ons de enige optie was om op dat moment het vrijgezellenfeest te organiseren, heeft hij het toch kunnen regelen om tijd voor ons vrij te maken. Dat was al super! We hadden schitterend weer en Arriën had alles tot in de puntjes geregeld en voorbereid. Een betere outdoor cooking konden wij ons niet wensen en iedereen had het ook enorm naar zijn zin. De gerechten waren heerlijk, en leuk om met elkaar klaar te maken. Daarna hebben wij uiteraard genoten van het heerlijke maaltijd.Arriën, bedankt voor deze top(mid)dag en we hopen snel nog eens gebruik te maken van je diensten!
Afgelopen Paasdagen heeft Arriën samen met Robert en Esther een geweldig Kamp Culinair georganiseerd voor de HIT van Scouting Nederland. Met 30 18+ scouts hebben we een geweldig weekend gehad waarbij we van alles gebakken en gekookt hebben. Heerlijk om de hele dag met vuur, dutch ovens en alle andere spullen die Arriën uit zijn kar tovert bezig te zijn. Te veel gedaan om op te noemen. Al bij de opening van HIT Alphen stonden we met een bord eten in onze hand. Maar het zelf gemaakt ijs en de afsluiting met zalm van het kampvuur en gewokte gamba’s was een genot. Arriën zijn enthousiasme was aanstekelijk en ik denk dan hij soms wel nog meer genoot dan de deelnemers al deden. Dit smaakt naar meer. Arriën bedankt!
Voor een actie van Scouting Nederland hebben we Arriën gevraagd om een heerlijke maaltijd voor ons te bereiden. Hij heeft dit uitstekend gedaan! Tijdens de maaltijd leer je ontzettend veel over koken met Dutch ovens en doordat je zelf ook aan de slag gaat kan het niet anders dat je enthousiast wordt over deze manier van koken. Arriën is een hele fijne man met een aanstekelijk enthousiasme, die iedereen graag wil helpen. Het was dankzij Arriën een geslaagde actie!
Wat een kennis heeft arrien in huis, en met wat een passie kan hij dat vertellen. Een erg leuke workshop gehad, en veel geleerd over koken op en met kampvuur.
Fantastisch kookweekend achter de rug onder de deskundige leiding van Arriën! Als je houdt van koken op houtvuur, gezelligheid en ouderwets eten en drinken rond een vuur met medescouts, kennissen, vrienden of wie dan ook, de kampvuurkok is een absolute aanrader. Thx Arriën!
Een super kook en stook weekend gehad. Heerlijk gekookt en gezellig rond het vuur gekletst en gegeten.
Wat een passie voor het kampvuur koken heeft ariien . Het is een hele leerzame en gave workshop.
Vandaag met scouting regio west-Brabant een geweldige dag mogen beleven. Het was zeer leerzaam en voor al heel gezellig. Arriën en Vera bedankt!!
Zeer fijne kerel verstand van koken. Zeer groot hart en geweldig met kinderen . Een zeer fijne vriend .
De Kampvuur kok is het voor beeld van hoe de mensheid zou moeten zijn liefde vol /vrolijk/hulpvaardig/ en leerzaam .
Zijn eten is altijd zalig maar ook een uitdaging voor de tong .
een echte aan rader .
Eén ster voor uitleg en instructie, één ster voor entertainment en de andere drie geef ik in opdracht van m’n smaakpapillen.
Verrassend en altijd gezellig !
Afgelopen bushcraftweekend heeft Arriën eerlijk voor ons gekookt. Wij zijn al een paar jaar van de partij met onze bushcraft en survival shop De Basiszaak en zijn meestal gezellig druk met onze klanten waardoor er weinig tijd overblijft om voor het eten te zorgen. Dit was de eerste keer dat Arriën de maaltijden voor ons verzorgde en dat is zeer goed bevallen. Behalve dat wij nu niet aan het eten hoefde te denken hebben we ook nog eens een stuk beter gegeten dan anders! Lekkere verassende gerechten uit de Dutch oven en vers gerookt vlees uit een tentje! De volgende keer mag je weer op ons rekenen!
Wij hebben gisteren ons 12,5 jarig jubileum mogen vieren samen met de kampvuurkok en lieve familie en vrienden. We hebben heerlijke avond gehad en lekker gegeten.
De afsluiting van de Kinderboekenweek 2016 was mede door de kampvuurkok 1 groot feest! Alle kinderen mochten van klein (peuters) tot groot helpen met iets lekkers te bakken voor de ouders. Toen hij ook nog iets lekkers voor alle leerkrachten had gemaakt, kon onze dag niet meer stuk!
Heel hartelijk bedankt namens ons allemaal!
Vandaag hele leuke(en vroege) workshop gevolgd.
Veel geleerd en lekkere dingen gemaakt.
Toppertje
Bedankt Arrien
Een ongelooflijke gemotiveerde man die met passie voor lekker eten je overal bij betrekt en ervoor zorgt dat je zelf de heerlijkste recepten klaar maakt in dutchoven’s
In de boomgaard van de Heerlijkheid van Papendrecht kookte de personeelsvereniging van ETB de Noord met elkaar een (h)eerlijke uitgebreide maaltijd op het kampvuur van Arrien. Als toetje ijs uit de brandblusser met (h)eerlijke appelkruimel. Een dag om nooit meer te vergeten! Dank je wel Arrien!
Bedrijfsfeestje gehad vanavond…super leuk en wat een heerlijk eten! Erg leuk om in groepjes eten te maken om vervolgens samen op te eten! Geweldig concept!
Goede begeleiding gehad en heel veel plezier met het bereiden van de gerechten gehad! Enorm kunnen lachen met de rest en ook met de kok zelf! Zeker een aanrader en ga dit zeker onthouden! Heel erg bedankt voor de leuke avond!
Al zeer regelmatig met Arrien aan het koken geweest op kinderfeestjes, familiefeestjes en events. Succes verzekerd voor jong en oud! En altijd heerlijke maaltijden die uiteraard van het kampvuur komen. Maar ook speurtochten en overnachtingen zijn een groot feest! Ga zo door Arrien!
Ik heb afgelopen zaterdag een geweldige kookworkshop bij arriën gedaan tijden de koude regenachtige middag.
Deze was helemaal geweldig met heerlijke recepten, vooral de stoofpot was heerlijk, we gaan elkaar dan ook zeker nog vaker tegen komen want ik kijk er naar uit om meer gerechten te bereiden in deze buitenkeuken op locatie.
Arriën je bent een super gezellige top kok en we zien elkaar zeker weer

Groetjes
Arriën is een prachtmens vol enthousiasme! Altijd bereid om mensen het naar hun zin te krijgen door keihard te werken. Zijn passie voor koken straalt er van af en ik raad iedereen aan om een keertje mee te doen tijdens een kookarrangement van de Kampvuurkok!
Ontzettend leuk. .En lekker! De kinderen uit onze buurt hebben het vanaf heel erg gezellig gehad en wij ‘s avonds ook!
js_loader