Reserveren

Reserveren

Buiten koken heeft zo zijn voordelen, de kans op besmetting door Covid-19 is buiten vele malen kleiner dan binnen.

De workshops voldoen aan alle eisen die door het RIVM, de overheid en Koninklijke Horeca Nederland gesteld worden. Voorheen was het mogelijk om automatisch te reserveren via een boekingssysteem. Dat is op dit moment nog niet mogelijk.

Covid-19 maatregelen

Tijdens de workshops houden we 1,5 meter afstand. Om dit te kunnen doen is het nodig dat er voldoende zitgelegenheid beschikbaar is.

De simpelste oplossing is vaak de beste.

Aan alle deelnemers wordt (in overleg) vooraf verzocht zelf een eigen klapstoel en klaptafeltje mee te nemen indien men hierover beschikt.

Zijn er onvoldoende stoelen beschikbaar of is het niet gewenst dat deelnemers een eigen stoeltje meenemen dan zorgen we in overleg voor een passende oplossing.

Online workshops

Toen de horeca gesloten was gingen we door met online workshops. Een actiefoto gemaakt in mijn achtertuin met daarop de live outdoor cooking workshop set. Vera die de regie doet, mijn vrouw die de camera doet. en ik sta te presenteren.