fbpx

Rozemarijn Zandkoekjes

Erin Gleeson is een bijzonder mens, ze gaf haar drukke bestaan als fotograaf in New York op en verhuisde naar het platte land. Daar startte zij http://theforestfeast.com, een bijzondere food blog met een tal van recepten. Een aanrader om eens op te zoeken.

Zelf was ik zo enthousiast over de site dat ik direct het boek besteld heb.

Deze rozemarijn zandkoekjes komen, na wat aanpassingen, uit het boek “the forest feast”.

Rozemarijn Zandkoekjes

Rozemarijn Zandkoekjes

Arriën Stegehuis
Deze Rozemarijn Zandkoekjes komen, na wat aanpassingen, uit het boek The Forest Feast.
5 van 3 stemmen
Voorbereidingstijd 15 min
Bereidingstijd 35 min
Totale tijd 50 min
Gang Banket, Gebak, Tussendoortje
Keuken Amerikaans
Porties 4 personen
Calorieën 4606 kcal

Equipment

  • Dit is een affiliate link. Door via deze link iets aan te schaffen steun je me en help je mee deze website in de lucht te houden.Skillet met Dutch Oven deksel

Ingrediënten
  

  • 250 gram suiker
  • 500 gram bloem
  • 250 gram gezouten roomboter
  • 8 theelepel gehakte rozemarijn naalden

Instructies
 

  • Snijd de boter zo fijn mogelijk.
  • Meng alle droge ingrediënten met de boter en kneed het zo kort mogelijk met de vingertoppen tot een kruimelig deeg.
  • Druk het deeg in skillet en bak de koek in 30 minuten gaar, de rand moet goud bruin zijn.
  • Nu de koekjes op staan, kun je de gebruikte spullen afwassen en opruimen waar je ze gevonden hebt.
  • Eventueel kun je een boterkoekvorm en reflector oven gebruiken.

Nutrition

Serving: 100gCalorieën: 4606kcalKoolhydraten: 637gProteïne: 54gVet: 209gNatrium: 1802mgKalium: 671mgVezels: 17gSuiker: 251gVitamine C: 5mgIJzer: 26mg
Trefwoord Vegetarisch
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Laat weten hoe het was!

Geef een antwoord