Erin Gleeson is een bijzonder mens, ze gaf haar drukke bestaan als fotograaf in New York op en verhuisde naar het platte land. Daar startte zij http://theforestfeast.com, een bijzondere food blog met een tal van recepten. Een aanrader om eens op te zoeken.
Zelf was ik zo enthousiast over de site dat ik direct het boek besteld heb.
Deze rozemarijn zandkoekjes komen, na wat aanpassingen, uit het boek “the forest feast”.
Rozemarijn Zandkoekjes

Deze Rozemarijn Zandkoekjes komen, na wat aanpassingen, uit het boek The Forest Feast.
5 van 3 stemmen
Prep Time 15 mins
Cook Time 35 mins
Total Time 50 mins
Course Banket, Gebak, Tussendoortje
Cuisine Amerikaans
Servings 4 personen
Calorieën 4606 kcal
Equipment
- Dit is een affiliate link. Door via deze link iets aan te schaffen steun je me en help je mee deze website in de lucht te houden.Skillet met Dutch Oven deksel
Ingredients
- 250 gram suiker
- 500 gram bloem
- 250 gram gezouten roomboter
- 8 theelepel gehakte rozemarijn naalden
Instructions
- Snijd de boter zo fijn mogelijk.
- Meng alle droge ingrediënten met de boter en kneed het zo kort mogelijk met de vingertoppen tot een kruimelig deeg.
- Druk het deeg in skillet en bak de koek in 30 minuten gaar, de rand moet goud bruin zijn.
- Nu de koekjes op staan, kun je de gebruikte spullen afwassen en opruimen waar je ze gevonden hebt.
- Eventueel kun je een boterkoekvorm en reflector oven gebruiken.
Nutrition
Serving: 100gCalorieën: 4606kcalKoolhydraten: 637gProteïne: 54gVet: 209gNatrium: 1802mgKalium: 671mgVezels: 17gSuiker: 251gVitamine C: 5mgIJzer: 26mg
Keyword Vegetarisch
Tried this recipe?Laat weten hoe het was!