fbpx
Top
 
 / Tarieven & Mogelijkheden / Outdoor Cooking

Outdoor cooking is hartstikke leuk

Outdoor cooking is de ideale activiteit voor een grote groep mensen. Iedereen is bezig en helpt mee met het bereiden van de maaltijd – je doet het echt met z’n allen. En vele handen maken licht werk! Er is voor iedereen iets te doen. Natuurlijk loop ik zelf continu rond om uitleg te geven en vragen te beantwoorden.

Ik bied drie verschillende arrangementen aan:

  • Basic Outdoor Cooking
  • Standaard Outdoor Cooking
  • Luxe Outdoor Cooking

Lees snel verder om te zien wat elk arrangement inhoudt!

Je kunt altijd vrijblijvend een datum reserveren

Na ontvangst van je vrijblijvende reservering geef ik een indicatie van de kosten. Indien nodig neem ik eerst telefonisch contact met je op en bespreken we je wensen. Uiteraard kun je ook altijd even bellen om te informeren naar de mogelijkheden.

Vrijblijvend reserveren

Basic Outdoor Cooking

Bij het Basic Outdoor Cooking-arrangement krijgt iedereen een mandje met verse ingrediënten die gesneden moet worden. Tijdens het snijwerk zorg ik ervoor dat er broodjes met kruidenboter op tafel staan. Doordat iedereen meehelpt zetten we in een handomdraai een heerlijk maaltje op tafel – meestal een eenpansgerecht, bijvoorbeeld een stoofschotel. En wat is een maaltijd zonder een toetje? Daarom sluiten we de maaltijd af met een heerlijke verse applecrumble!

Tijd & kosten

Totale duur: 2,5 tot 3,5 uur
Kooktijd: 1,5 uur

Kosten: 35 euro p.p.
Reiskosten: 0,50 ct per km

De kooktijd betekent de tijd vanaf de aanvang van het koken tot we aan tafel gaan.

Standaard Outdoor Cooking

In groepjes van 3 tot 6 personen zetten we een heerlijke uitgebreide maaltijd op tafel. Elk groepje snijdt alle verse ingrediënten voor een onderdeel van de maaltijd. Het Standaard Outdoor Cooking-arrangement bestaat onder andere uit kip & worst uit de Dutch Oven, gebakken aardappeltjes, verschillende seizoensgroenten, salade en het toetje kan natuurlijk niet ontbreken: een verse applecrumble met ijs en slagroom! We sluiten de maaltijd af met een kopje koffie of thee.

Tijd & kosten

Totale duur: 5,5 uur
Kooktijd: 2,5 uur

Kosten: 40 euro p.p.
Reiskosten: 0,50 ct per km

De kooktijd betekent de tijd vanaf de aanvang van het koken tot we aan tafel gaan.

Luxe Outdoor Cooking

In groepjes van 3 tot 6 personen zetten we een heerlijke uitgebreide maaltijd op tafel. Elk groepje maakt een onderdeel van de maaltijd. Het Luxe Outdoor Cooking-arrangement is ook écht luxe. Zo is het vleesgerecht altijd een smaakvol, vers en extra luxe stuk vlees – denk hierbij aan bavette, picanha of iets vergelijkbaars. Naast vlees hoort er bij de Luxe Outdoor Cooking ook een visgerecht, bijvoorbeeld een heerlijke zalm, die we op een stok zetten en laten garen bij het vuur. De bijgerechten zijn net wat uitgebreider en luxer dan bij het Basic- en Standaard-arrangement. We sluiten af met een heerlijk verse applecrumble met ijs en slagroom.

Tijd & kosten

Totale duur: 5,5 uur
Kooktijd: 2,5 uur

Kosten: 50 euro p.p.
Reiskosten: 0,50 ct per km

De kooktijd betekent de tijd vanaf de aanvang van het koken tot we aan tafel gaan.

Extra’s

Op bovenstaande arrangementen zijn een aantal extra’s mogelijk, zoals koffie, thee en iets lekkers bij ontvangst of zelf ijs maken met een brandblusser!

Nieuwsgierig geworden? Kijk op de Tarieven-pagina voor meer informatie hierover.

Andere mogelijkheden

Zoek je toch iets anders? Ben je bijvoorbeeld meer fan van pizza’s? Geen probleem, ik bied namelijk ook pizza party’s aan. Vanaf 25 euro per persoon ga ik, samen met jullie, overheerlijke pizza’s bakken!

Hopelijk tot snel!